Modele coronite advent

“Avui comença El temps d`Avent, i és Bo que hàgim considerat les insídies d`aquêtes enemics de l`Ànima: El desordre de la sensualitat i de la lleugeresa fàcil; la incongruència del pensament que s`Oposa al Senyor; la présompció ALTIVA, esterilitzadora de l`Amor a Déu i a les criatures. Totes aquestes situacions de l`ànim són obstacles certs, i el seu poder pertorbador és Gran. Per això la Litúrgia ens FA implorar la miséricorde Divina: A vós, Senyor, elevo la Meva Ànima; en vós espero; que pas de Sigui confós, i que Els meus adversaires pas se n`alegrin; Ho Hem Resat a d`Introit. I en l`Antífona de l`Ofertori répétirem: espero en vós, que no sigui confós! Ara que s`Acosta El temps de la salvació, és un consol sentir dels llavis de Sant Pau que Quan Déu nostre Salvador ha manifestat la Seva benignitat i Amor als Homes, ens ha alliberat no pas a causa de les Obres de Justícia que haguéssim FET , mais per la Seva Misericòrdia. Si repasseu les santes escriptures, Salut veureu constantment la presència de la miséricorde de Déu: omple la Terra s`estén a Tots els seus remplit, Super omnem carnem; ens envolta, ens va al Davant, es multiplica per ajudar-nos, i contínuament ha ESTAT confirmada. Déu, en ocupar-se de Nosaltres com a pare Amorós, ens considéra en la Seva Misericòrdia; una miséricorde Suau, Bella com Núvol de pluja. Jesucrist resumeix i recueils tota aquesta Història de la miséricorde Divina: benaurats Els misericordiosos, perquè Ells Hauran miséricorde. I en una Altra ocasió: sigueu misericordiosos, com El vostre pare Celestial és misericordiós. Entre Moltes altres Escenas de l`évangli, també ens Han restat Ben gravades la clemència envers la Dona adúltera, la paràbola del Fill pròdig, la de l`Ovella perduda, la del deutor perdonat, la résurció del Fill de la vídua de Naïm. Quantes Raons de Justícia per a explicar Aquest Gran Prodigi! Ha mort El Fill únic d`Aquella Pobra vídua, aquell que donava sentit a la Seva Vida, El que podia ajudar-la en la VELLESA. Però Crist no FA El miracle per Justícia: El FA per compassió, perquè intériment es commou davant El Dolor Humà. Quina seguretat ens ha de Donar la commiseració del Senyor! Si clama a mi, l`escoltaré, perquè JO Sóc compassiu.

És una invitació, una promesa que no deixarà de complir. Atansem-nos, doncs, confiadament al Tron de la Gràcia, perquè obtinguem la miséricorde i l`auxili de la Gràcia en temps oportú. Els enemics de la Nostra santificació no podran fer res, per tal com aquesta miséricorde de Déu ens pervé: i si per culpa i feblesa NOSTRES caiem, El Senyor ens socorre i ens aixeca. Havies après d`evitar la négligence ència, d`allunyar de tu l`arroància, d`adquirir la Pietat, de no ser un presoner de les qüestions mundanes, de no preferir Allò que és caduc a Allò que és etern. Però, com que la feblesa Humana no pot mantenir un pas decidit en un Món relliscós, El bon Metge també t`ha Donat remeis contra la desorientació, i el Jutge misericordiós no t`ha negat l`Esperança del perdó. (És Crist que passa, 7) À l`époque médiévale, l`Avent était une période de jeûne pendant laquelle les pensées des gens étaient dirigées vers la seconde venue attendue du Christ; mais dans les temps modernes beaucoup ont oublié ce sens et il a plutôt été considéré principalement comme le plomb jusqu`à Noël, et dans ce contexte Couronne de l`Avent sert de rappel de l`approche de la fête.